top of page

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Για τον καθένα από εμάς η περιουσία μας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που έχουμε και καθημερινά ψάχνουμε τρόπους να εξασφαλίζουμε την ύπαρξη του.

Χτίζουμε ένα σπίτι και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά. Το ανακαινίζουμε για να έχουμε και εμείς οι ίδιοι καλύτερη ποιότητα ζωής και πάλι με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους.

Με την ασφάλιση του όμως τι γίνεται; Γνωρίζετε ότι το κόστος για την ασφάλιση της κατοικίας σας μπορεί να είναι και χαμηλότερο από εκείνο της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας ;

Η VIDA INSURANCE διενεργεί καμπάνια ενημέρωσης πελατών για την ασφάλιση της κατοικίας τους αλλά και των οικογενειών τους.

Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης και για όσο διάστημα θα διαρκέσει θα φροντίσουμε να απαντηθούν όλα τα πιθανά ερωτήματά σας και θα δοθεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μελέτη ασφάλισης της κατοικίας σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για όλους τους ενδιαφερόμενους που θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας θα δοθεί έκπτωση 10% στην ασφάλιση της κατοικίας τους.

Μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματά σας μέσω της Φόρμας Προσφοράς

ή ακόμα και αποστέλλοντας μας email με το Ονοματεπώνυμό σας, περιοχή & τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μπορείτε στα μηνύματά σας να μας δώσετε πληροφορίες όπως ασφάλιση Δανείου, χαρακτηριστικά ακινήτου τμ, έτος κατασκευής & ασφαλιζόμενο κεφάλαιο κατοικίας ή ακόμη και να μας θέσετε τα ερωτήματά σας για το συγκεκριμένο είδος ασφάλισης. Όπως επίσης μπορείτε να γράψετε ιδιαίτερα αιτήματα όπως ώρες επικοινωνίας κλπ

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν μόνον για την μεταξύ μας επικοινωνία.

Η ομάδα Υποστήριξης της VIDA INSURANCE στέκεται στο πλευρό κάθε Ελληνικής Οικογένειας γιαυτό και καθημερινά αναζητά τις καλύτερες ασφαλιστικές προτάσεις για τους ασφαλισμένους της και τις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες 211-800-4353

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page