top of page

Ασφαλιστικός Γονέας, Η πρώτη ασφάλεια Αγάπης!

Κερδίστε με τις καθημερινές σας αγορές!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, σας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές.

Πως λειτουργεί:

> Ψωνίστε στα supermarket (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Market In) ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας (Revoil) ή πληρώστε τον λογαριασμό του κινητού σας (Vodafone) ή κάνετε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Sephora, Notos galleries, Avis, Ανδρεάδης Homestores, Travelplan, Petcity κα.). > Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. > Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των Ευρώ που συγκεντρώσατε. > Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία! Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος. Ο Ασφαλιστικός Γονέας σας παρέχει κάτι ακόμα: Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μειώνουν αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Άρα όσο περισσότερο ψωνίζετε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερη η προστασία της οικογένειας σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας.

Η Vida Insurace διερευνά εκ μέρους όλων των ασφαλισμένων της τα καλύτερα ασφαλιστικά προγράμματα. Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι ένα πρόγραμμα παροχών που κάθε Ελληνική Οικογένεια θα πρέπει να αποκτήσει γιατί καταργεί τον λόγο που κανείς δεν ασφαλίζεται. Αποκτήστε την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα σήμερα εντελώς Δωρεάν μέσω της σελίδας μας ή ζητήστε μας να μάθετε περισσότερα στο 211-800-4353.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page